Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε

Το C.A.S.E. (Centre of Advanced Science Education) ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1972 από δύο προοδευτικούς και ιδεαλιστές εκπαιδευτικούς ως επίσημο εκπαιδευτικό και Εξεταστικό κέντρο G.C.E. (General Certificate of Education), ιδιότητα που διατηρεί μέχρι και σήμερα.

Πρόθεση των ιδρυτών του ήταν να προσφέρουν αναβαθμισμένη αγγλόφωνη εκπαίδευση και αυτή η γραμμή τηρείται απαρέγκλιτα από το 1972 μέχρι και σήμερα. Πολύ σύντομα η συνεργασία τους εμπλουτίστηκε με μια μεγάλη ομάδα επίλεκτων ακαδημαϊκών έτσι ώστε ηγήθηκε όπως και συνεχίζει να ηγείται στην εκπαίδευση και την εισαγωγή σπουδαστών στα Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας.

Παράλληλα, από το 1989, το C.A.S.E. ξεκίνησε να λειτουργεί και Foundation Courses με την καθοδήγηση, την εποπτεία και τον έλεγχο διαφόρων Βρετανικών Πανεπιστημίων (Bradford, Westminster), προσφέροντας έτσι στους σπουδαστές του όχι μόνο έναν εναλλακτικό τρόπο εισαγωγής στα Βρετανικά Πανεπιστήμια αλλά και εξειδικευμένη κατάρτιση σε εξεταστέα ύλη προσαρμοσμένη πλήρως στο ακαδημαϊκό πρόγραμμα του πρώτου έτους των Βρετανικών Πανεπιστημίων.

To C.A.S.E. είναι σήμερα εκπαιδευτικό και επίσημο Eξεταστικό κέντρο G.C.E. του Πανεπιστημίου του Cambridge (CIE - Cambridge International Examinations) μέσω του οποίου οι σπουδαστές μας μπορούν να εισαχθούν σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ σχολή των ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ και ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ Πανεπιστημίων, τόσο της Βρετανίας όσο και της Βρετανικής Κοινοπολιτείας (Καναδάς, Αυστραλία), των ΗΠΑ, αγγλόφωνα Πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο καθώς επίσης και σε μή αγγλόφωνα Πανεπιστήμια των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εκ παραλλήλου λειτουργεί και Foundation Courses (προπαρασκευαστικά τμήματα) για την εισαγωγή σπουδαστών στις σχολές και τα τμήματα πολλών άλλων Βρετανικών Πανεπιστημίων με διαφορετικά κριτήρια εισαγωγής.

98%

Ποσοστό Επιτυχίας

Όλα αυτά τα χρόνια, περισσότεροι από 8.500 φοιτητές, με τη συμβολή και καθοδήγησή μας, έχουν με επιτυχία ολοκληρώσει τις σπουδές τους στην Μεγάλη Βρετανία και είναι πλέον καταξιωμένοι, διακεκριμένοι και αξιόλογοι επιστήμονες στον κλάδο τους και καταξιωμένοι επαγγελματίες στην Ελληνική και Διεθνή αγορά.

Η σίγουρη εισαγωγή στα Αγγλικά Πανεπιστήμια και ιδιαίτερα στα καλύτερα όπως Oxford, Cambridge, London School of Economics (LSE), University College London (UCL), Imperial και σε κλάδους ιδιαίτερης δυσκολίας όπως Ιατρική, Οδοντιατρική, Νομική, Οικονομικά, σίγουρα μας κάνουν υπερήφανους και αισιόδοξους να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας μαζί με τους μαθητές μας και τους γονείς τους για τα επόμενα χρόνια.

Η σοβαρή και προσεγμένη ακαδημαϊκή κατάρτιση που προσφέρουμε τόσο στη σχολή GCE όσο και στο Foundation Course αποτελεί εγγύηση για ένα ελπιδοφόρο ακαδημαϊκό ξεκίνημα και γενικά για μια επιτυχημένη ακαδημαϊκή πορεία των σπουδαστών μας που εισάγονται στα Βρετανικά Πανεπιστήμια.

Το C.A.S.E. σας περιμένει για να σας οδηγήσει στην απόλυτη εκπλήρωση των ακαδημαϊκών στόχων σας με αίσθημα ευθύνης, ειλικρινές ενδιαφέρον και τη σιγουριά της πείρας που απορρέει από την μακρόχρονη καταξιωμένη πορεία του.

Επικοινωνήστε μαζί μας